top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Hobby groothandel: We hebben een nieuw platform!

We hebben een nieuw groothandel platform gelanceerd waar alle DIY pakketten en losse hobby materialen voor groothandels prijzen in te kopen zijn šŸ˜„


Speciale verpakking voor winkels

Om onze DIY pakketten ook geschikt te maken voor verkoop in winkels in Nederland en Belgiƫ hebben we Anouk van Cleef gevraagd een speciale unieke verpakking te ontwerpen. De verpakking moest er uit zien als een cadeautje op zich en dat is aardig goed gelukt al zeg ik het zelf! Voor nu bieden we onze 3 populairste DIY pakketten aan via het groothandels platform, dit zijn de starters pakketten potje kleien, zelf zeep en kaarsen maken. Ieder pakket heeft zijn eigen label met duidelijk overzicht van de inhoud. Een leuke unieke toevoeging voor allerlei soorten winkels, creatief bezig zijn wordt onder een steeds breder publiek bekend en gewaardeerd.



hobby groothandel

Losse hobby artikelen voor grootverbruikers

Geef je workshops of maak je bijvoorbeeld kaarsen voor de verkoop? Dan is het handing om op een laagdrempelige manier je benodigdheden in te kunnen kopen voor competitieve groothandels prijzen! Via het nieuwe platform kan iedereen vanaf 175euro een order plaatsen. Je hoeft alleen een account aan te maken, that's it! Er staat bijvoorbeeld 20kg sojawax op, of geuren en kleuren met flinke korting op de normale website prijs.

Alle artikelen in de groothandelsomgeving zijn dezelfde als in de webshop, je kunt dus alle artikelen ook even testen voor je een bestelling plaatst, wel zo handig.



Bijna daar; Borduurpakketten

Op dit moment zijn we hard bezig met het realiseren van een geschikte verpakking voor in winkels voor onze borduurpakketten. De 5 populairste kits in de webshop zullen snel verkrijgbaar zijn via het groothandel platform met leuke winkel verpakking!


Link naar de groothandel omgeving: www.daffies-wholesale.com


hobby groothandel





Comments


Gratis verzenden vanaf 22.50eu binnen NL - 1 tot 3 werkdagen levertijd - Eco friendly verpakking & materialen!

bottom of page